Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Hotel Grami, Bansko, Bulgaria

Locatie
La 300 de metri de telegondola, la 350 de metri de centrul orașului Bansko si 220 km de aeroportul "Macedonia" din orașul Salonic. A fost construit în 2007. Constă intr-o clădire cu trei etaje.Hotelul nu ofera transfer la telegondola, teleschiul este la 10 minute distanta de mers pe jos.
Recomandari
Un mic hotel confortabil, construit în stil arhitectural tradițional. Camere confortabile, stil simplist, restaurant, internet, centru spa (piscină, sală de gimnastică, saună, jacuzzi, masaj etc.), servicii de calitate. Ideal pentru o vacanță de iarnă confortabilă și economică.


Descriere camere
Total 20 camere: 20 Double Rooms.Facilitati camere: aer condiționat, încălzire, mini-bar, TV satelit, telefon direct, internet Wi-Fi, baie (duș, hidromasaj), uscător de păr.Curățenie zilnică in camere, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.