Cere oferta Cere oferte
Vacante

Elegance Apart Hotel Winslow

   Bansko, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Elegance Apart Hotel Winslow, Bansko, Bulgaria

Localizare : la 900 m de statia de teleschi si partie si la 1.5 km de statia de autobuz.Facilitati camere : hotelul dispune de o varietate de apartamente de diferite dimensiuni de la studiouri mici la apartamente cu 3 dormitoare. Ele sunt mobilate modern si oferta o vedere catre munte si gradina. Fiecare apartament are o bucatarie, living cu plasma, baie cu cada sau dus, dormitor cu pat dublu sau twin si balcon.Facilitati hotel: hotelul dispune de un centru spa.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.