Cere oferta Cere oferte
Vacante

ALL SEASONS CLUB

4 stele

   Bansko, Bulgaria

Vacanțe la Schi în Bulgaria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ALL SEASONS CLUB, Bansko, Bulgaria

LOCALIZARE: la 900 de m de skilft, construit in 2008, renova in 2012.
CAPACITATE: 20 de camera duble, 20 de studio-uri, 10 family rooms, 20 de apartamente cu 1 dormitor si 29 de apartamente cu 2 dormitoare.
FACILITATI HOTEL: piscina interioara incalzita, centru SPA, parcare / garaj - gratuity in limita locurilor disponbile, sauna, baie de aburi, shuttle catre / de la gondola, exchange, 6 etaje, 3 lifturi, restaurant, bar, rent a car,
FACILITATI CAMERE: acces internet wireless gratuit, room service, mini bar. Camerele duble dispun de 2 paturi twin sau pat dublu, canapea, bucatarie, baie cu dus sau cada, incalzire centralizata, balcon, TV [rin cablu, telefon si au cca 35 sqm. Studio-urile au 2 paturi twin sau pat dublu, canapea dubla cca 55 sqm si aceleasi facilitate ca si camerele duble. Family Room: cca 65 sqm, 2 camera conectate . Apartamentele cu 1 dormitor au pat dublu + living cu canapea, cca 75 sqm. Apartamentele cu 2 dormitoare au cca 85 sqm, dispun d eliving cu canapea dubla, 1 dormitor cu pat dublu si unul cu 2 paturi twin.
GRATUIT:accesul la piscina, sauna, baie de aburi, internet, transport catre skilift,parcare, garderoba pt echipamentul de ski.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.