Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL SARAS SONS

3 stele

   Baile Herculane, Romania Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL SARAS SONS, Baile Herculane, Romania

INFORMATII GENERALEBaile Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni din lume, fiind atestata si recunoscuta pentru beneficiile sale inca de pe vremea Imperiului Roman. In spiritul acestei traditii se doreste a fi destinatia ideala a oricarui turist, in incercarea sa de a se relaxa, odihni sau trata pe meleagurile protejate de legendarul Hercule.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul Sara s Sons si-a deschis portile la inceputul anului 2017, invitand oaspetii la relaxare si buna dispozitie. Hotel Saras Sons a devenit locul unde s-au simtit relaxati atat turistii romani, cat si cei straini, aflati in cautarea comorilor statiunii - apele sulfuroase si ionizarea negativa a aerului. Piscinele exterioare ale hotelului, in numar de trei, cu apa termosulfuroasa: doua semiolimpice si una pentru copii, prevazute cu statii de filtrare si clorinare permanenta.Piscina interioara recent renovata, saunele si jacuzii aduc un plus pentru relaxarea turistilor. Piscinele exterioare functioneaza doar in sezonul cald!


FACILITATI UNITATE
Baza de tratament dispune de aparatura pentru electroterapie, fizioterapie, laseroterapie, bai galvanice patru celulare, aerosoli cu sulf, cadite de una sau doua persoane pentru bai sulfuroase, masajoterapie, o sala de fitness si piscina interioara, fiind deservita de personal calificat - medic primar balneolog, asistent principal balneolog, maseur.
In cadrul hotelului Saras Sons functioneaza un cabinet modern de cardiologie.

DESCRIERE CAMERE
Are 20 de camere si 2 apartamente. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, LED TV, Wi-Fi, balcon propriu (2 camere nu au balcon).


ATRACTII TURISTICE
Cheile Tesnei, trasee pentru alpinism, Parcul Natural Domogled, Valea Cernei (relief carstic), Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul Nicolae Cena, Pestera Hotilor, Statuia lui Hercule, Cascada Cociu.

SERVICII DE MASA
Serviciile de masa sunt sub forma de bonuri valorice si se servesc in restaurantul hotelului.

Check-in: ora 16:00
Check-out: ora 12:00


DESCRIERE OFERTE
Tratament - Demipensiune
Include mic dejun (20 Lei) si cina (50 Lei) fisa cont in valoare totala de 70 Lei/zi/persoana (adult sau copil), o consultatie medicala/adult, tratament balnear 4 proceduri/zi/adult de luni pana sambata inclusiv, acces facilitati hotel. Sezlongurile se inchiriaza.


Tratament - Pensiune completa
Include mic dejun (20 Lei), pranz (50 Lei) si cina (50 Lei) fisa cont in valoare totala de 120 Lei/zi/persoana (adult sau copil), o consultatie medicala/adult, tratament balnear 4 proceduri/zi/adult de luni pana sambata inclusiv, acces facilitati hotel. Sezlongurile se inchiriaza.


O saptamana la munte cu bilet de trimitere - Servicii de masa diverse
Include: 6 nopti cazare, masa (fisa cont 50 Lei/zi/adult sau copil) si tratament 4 proceduri de tratament/zi/adult, consultatie medicala initiala, acces facilitati hotel. Sezlongurile se inchiriaza. Procedurile se stabilesc cu medicul balneolog. Este obligatoriu biletul de trimitere de la medicul de familie.


O saptamana la munte fara bilet de trimitere - Servicii de masa diverse
Include: 6 nopti cazare, masa (fisa cont 50 Lei/zi/adult sau copil) si tratament 4 proceduri de tratament/zi/adult, consultatie medicala initiala, acces facilitati hotel. Sezlongurile se inchiriaza. Procedurile se stabilesc cu medicul balneolog.


Decada balneara cu bilet de trimitere - Servicii de masa diverse
Include: cazare, masa fisa cont in valoarea de 50 Lei/zi/adult si copil, tratament 4 proceduri/zi/adult de luni pana sambata inclusiv, consultatie medicala initiala, acces facilitati hotel. Sezlongurile se inchiriaza. Este obligatoriu biletul de trimitere de la medicul de familie.


Decada balneara fara bilet de trimitere - Servicii de masa diverse
Include: cazare, masa fisa cont in valoarea de 50 Lei/zi/adult si copil, tratament 4 proceduri/zi/adult de luni pana sambata inclusiv, consultatie medicala initiala, acces facilitati hotel. Sezlongurile se inchiriaza.

Fisa cont nu se poate folosi pentru bauturi alcoolice!

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Sauna
Piscina
Fitness
Receptie
Restaurant in cladire (á la carte)
Aer conditionat
Sala de conferinta
Gara
Centrul istoric al orasului
Wi-Fi
Minibar
Acces la internet in camera
Balcon/terasa
TV
Aer conditionat individual
Centru turistic
Hotel balnear
Aer conditionat
Receptie
Sala de conferinta
Wi-Fi
Acces la internet in camera
Minibar
Balcon/terasa
TV
Aer conditionat individual
Hotel balnear
Centru turistic
Gara
Restaurant in cladire (á la carte)

Intrebari frecvente HOTEL SARAS SONS, Baile Herculane, Romania

Pot achizitiona sejurul la HOTEL SARAS SONS prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la HOTEL SARAS SONS?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la HOTEL SARAS SONS?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la HOTEL SARAS SONS?

La Hotel Saras Sons din Baile Herculane, check-in-ul se face de la ora 16:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 12:00.

HOTEL SARAS SONS este potrivita pentru copii?

Desigur, copiii au acces la bazinul pentru copii, unde apa este incalzita, tobogane.

HOTEL SARAS SONS accepta animale de companie?

Nu, politica hotelului nu perimite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la HOTEL SARAS SONS?

Hotel Saras Sons dispune de o baza de tratament, piscina interioara, sauna interioara/exterioara, jacuzzi, sala conferinte, restaurant.

Exista optiunea de all inclusive la HOTEL SARAS SONS?

Nu exista optiunea de all inclusive la Hotel Saras Sons din Baile Herculane, insa poti achizitiona sejururi in regim de mic dejun, demipensiune si pensiune completa. Serviciile de masa se acorda in restaurantul propriu.

Exista parcare privata la HOTEL SARAS SONS?

Da, exista parcarea privata.

Locatie HOTEL SARAS SONS, Baile Herculane, Romania