Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Antik Hotel, Balchik, Bulgaria

Hotel Antik este un hotel boutique luxos, mobilat, chiar pe malul mrii.
Localizare: Situat la cativa metri de port la doar 200 de metri de plaj Cai de centrul orasului.
Dotari camere:Pentru confortul oaspetiailor nostri, v oferim cazare in camere duble si studiouri de lux, cu vedere la mare sau la parc. Fiecare camer are aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif, Wi-Fi gratuit, baie cu dus, articole de toalet gratuite si usctor de pr.
Facilitati hotel:Restaurant ,WI Fi,camere spatioase si luxoase.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.