Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Ahilea, Balchik, Bulgaria

LOCALIZARE: Complexul AHILEA este localizat foarte aproape de Gradin Botanica, la doar 150 m de plaja; acesta a fost complet renovat in anul 2005 si 2006. Statia de autobuz este la doar 60 m distanta de hotel.


FACILITATI CAMERE: Acest complex este alcatuit din 4 vile, avand capacitatea totala de 160-180 paturi. Fiecare camera are 3 paturi, TV, balcon si baie cu cabina de dus si toaleta.


FACILITATI COMPLEX: restaurant, minimarket, bar la piscina, piscina in aer liber ( suprafata 20x10m si 1.20-1.50m adancime), umbreluta si sezlong la piscina (la plaja umbreluta gratuit), teren de sport multifunctional, biliard, tenis de masa. Contra cost se ofera: fitness, sauna, tenis de camp, internet, seif, discoteca.


Parcarea este contra cost: 5 leva (2,5 euro ) /masina/zi si se plateste la hotel. Baby cot: 3 euro /zi

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie Ahilea, Balchik, Bulgaria