Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TISA AURORA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL TISA AURORA, Baile Olanesti

Hotel Tisa Aurora este un hotel de 24 de camere, situat in Baile Olanesti, chiar langa centrul de agrement TISA Spa Resort.

Camerele sunt moderne si complet echipate. Fiecare camera beneficiaza de baie proprie, balcon, uscator de par, mini-racitor, fierbator.
Resturantul Hotelul Aurora urmeaza sa fie inaugurat, pana atunci turistii sunt invitati sa serveasca mesele la Bistro-ul din cadrul TISA Spa Resort. Centrul de agrement TISA Spa Resort se afla la 280 metri distanta, adica aproximativ 3 minute de mers pe jos. De asemenea, oaspetii pot alege sa serveasca mesele la restaurantul Hotelului TISA, care este la aproxim 10 minute distanta de mers pe jos fata de Hotel Aurora si la aproximativ 6 minute de mers pe jos de la TISA Spa Resort. La receptia Hotelului Aurora puteti achizitiona bauturi racoritoare, bere, snack-uri ambalate

Descriere camere:
24 de camere duble. Camere duble cu posibilitatea de cazare a 2 adulti, sau a doi adulti cu 1-2 copii (copii cazati pe paturi pliente)

Atractii turistice:
TISA Spa Resort www.sparesort.tisa.ro, aleea izvoarelor, Izvorul 24

Servicii masa:
Resturantul Hotelul Aurora urmeaza sa fie inaugurat, pana atunci turistii sunt invitati sa serveasca mesele la Bistro-ul din cadrul TISA Spa Resort. Centrul de agrement TISA Spa Resort se afla la 280 metri distanta, adica aproximativ 3 minute de mers pe jos. De asemenea, oaspetii pot alege sa serveasca mesele la restaurantul Hotelului TISA, care este la aproxim 10 minute distanta de mers pe jos fata de Hotel Aurora si la aproximativ 6 minute de mers pe jos de la TISA Spa Resort.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati HOTEL TISA AURORA, Baile Olanesti

Non-smoking rooms
Terrace
TV in room
Bathroom
Hairdryer
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Heating
Air conditioning
Balcony
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Bar
Minibar
Credit card accepted
Luggage storage
Aqua park
Smoking area

Locatie HOTEL TISA AURORA, Baile Olanesti