Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL SUPREM, Baile Olanesti

Hotelul Suprem este situat pe un platou cu o suprafata de 3000 mp, proprietate privata, intr-o pozitie privilegiata, cu o panorama ampla asupra dealurilor impadurite din vecinatate si in imediata apropiere a Bisericii lui Horea.
Complexul Suprem este situat pe un platou in suprafata de 3000 mp, proprietate privata, intr-o pozitie privilegiata, cu o panorama ampla asupra dealurilor impadurite din vecinatate si in imediata apropiere a Bisericii lui Horea, edificiu de patrimoniu, donat de locuitorii comunei Albac din judetul Alba. Hotelul SUPREM*** a fost dat in functiune in anul 2003 si ofera 44 spatii de cazare.
Descriere camere:
Hotelul dispune de: 28 camere duble (camere cu pat matrimonial sau doua paturi apropiate);6 camere triple (camere cu pat matrimonial sau doua paturi apropiate si canapea extensibila) ;10 apartamente. Spatiile de cazare hoteliera sunt dotate cu: TV cablu; minibar;grup sanitar modern dotat cu uscator de par; aer conditionat (un numar de 36 camere).
Descriere facilitati:
Pentru imbinarea utilului cu placutul, hotelul va pune la dispozitie, cu accesul direct din receptie, spatii de tratament dotate cu aparate de termoterapie, magnetoterapie cu solenoid, hidroterapie cu dus subacvala, cada galvanica cu patru celule, impachetari cu parafina, aerosoli cu ultrasunete, laserterapie, masaj corporal, sala de refacere si intretinere corporala, piscina acoperita, sauna mixta (umeda si uscata), salina pentru masaj si cai respiratorii. Pe terasa hotelului si in curtea interioara sunt amenajate doua gratare in aer liber pentru satisfacerea gusturilor culinare. Va mai recomandam: jocuri de tenis de masa, biliard, precum si jocurile de salon (sah, rummy, canasta, bridge, jocuri de table etc.). Animale de companie acceptate doar in 2 camere duble la parter.
Locatie:
In incinta hotelului si pe terase se poate accesa internetul gratuit prin reteaua wireless. In imediata vecinatate a receptiei, se afla amplasat barul de zi cu o capacitate de 35 locuri, din care 20 locuri pe terasa. Meniul diversificat este servit a la carte in cele doua restaurante cu o capacitate totala de 350 locuri, precum si pe terasa in aer liber cu o capacitate de 200 locuri. Complexul hotelier ofera servicii complete pentru organizarea evenimentelor, precum: conferinte; seminarii; intalniri de afaceri; team-building-uri; cursuri; nunti; botezuri;banchete.
Indicatii auto:
Bucuresti-Rm.Vilcea drumul E7 ; Rm.Vilcea-Baile Olanesti drumul DN 64A si Sibiu- Rm.Vilcea,drumul E 7.
Atractii turistice:
Manastirile din Nordul Olteniei - Turnu (1776), Stanisoara, Govora, Bistrita, Arnota din Costesti ctitorita in anul 1663 de Domnitorul Matei Basarab, Pestera Liliecilor, Pestera Polovraci, Pestera Muierii, centrul de olarit de la Horezu.
Politici:
Va aducem la cunostinta masurile luate de societatea noastra cu privire la prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS – COV – 2, cu ocazia redeschiderii complexului hotelier. a) S-au efectuat lucrari de modernizare, igienizare in toate camerele, coridoarele si spatiilor adiacente (zugraveli, vopsitorie, reconditionari, etc); ca o masura suplimentara s–a dispus retragerea cuverturilor de pe paturi; b) S-a efectuat igienizarea intregului bloc alimentar dupa aceasta perioada de inactivitate (obiecte de inventar, lazi, vitrine frigirifice); c) Au fost igienizate toate aparatele de aer conditionat cu agentr de curatire cu ioni de argint – Cleanex – Clime; d) S-a reamenajat terasa barului si terasa in aer liber a restaurantului cu respectarea distantei de 3 ml intre mese. Nr. scaunelor la mese varind intre 2-4 si 6 locuri in functie de solicitari; e) S-au montat dozatoare cu gel dezinfectant la receptie, acces terasa si pe palierele hotelului; f) S-au aprovizionat masti, manusi si viziere pentru personal – in functie de specificul activitatii personalului si termometre pentru verificarea temperaturii; g) S-au aprovizionat materiale igienico-sanitare pe baza de clor, alte substante derivate precum si substante dezinfectante fara clor pentru suprafete; h) S-a dispus ca intreg personalul hotelier sa prezinte la inceperea activitatii ( avand in vedere perioada de intrerupere) adeverinte de la medicul de familie precum si carnetele de sanatate reactualizate cu examenele coprobacteriologice si coproparazitologice la zi (ospatari si lucratori bucatarie). Servirea meselor se va face in doua moduri: - Daca temperatura ambientala este favorabila, pe terasa in aer liber a restaurantului, capacitate 100 locuri, cu respectarea normelor de servire a mesei in actuala conjuctura - La camera in boluri, caserole cu trei compartimente si tacamuri de unica folosinta Unitatea noastra, in aceasta perioada va functiona cu intreaga capacitate de cazare, servirea mesei si zona de plaja (sezlonguri si dusuri) – masaj – masa de masaj cu pietre de jad. Nu se deschide pana la noi reglementari zona de SPA.
Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, in regim a la carte.
Facilitati evenimente:
Complexul hotelier ofera servicii complete pentru organizarea evenimentelor, precum: conferinte; seminarii; intalniri de afaceri; team-building-uri; cursuri; nunti; botezuri;banchete.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL SUPREM, Baile Olanesti

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
SPA
Hairdryer
Sauna
Free Wireless Internet
Airconditioning
Balcony
Cable/Satellite TV
Free Parking
Reception desk
Indoor Swimming Pool
Bar
Minibar
Pets allowed
Meeting/Banquet Facilities

Locatie HOTEL SUPREM, Baile Olanesti