Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel OLANESTI reprezinta, pentru clientii sai, o oaza de liniste si recreere.
Hotelul este situat in centrul statiunii.
Descriere camere:
Hotelul dispune de 198 camere cu doua paturi si 4 camere cu pat matrimonial si 2 apartamente (living si dormitor). Dotari: TV, minibar, balcon -o parte din camere, repartizarea lor se face la receptia hotelului in limita disponibilitatilor.
Descriere facilitati:
Tratament: afectiuni renale, afectiuni ale cailor urinare, ale tubului digestiv, respiratorii, dermatologice, hepatobiliare; factori de cura: ape minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate; in baza de tratament a hotelului Olanesti se pot efectua urmatoarele proceduri: curenti diadinamici, curenti interferentiali, magnetodiaflux, solux, ultrasunete, ultraviolete, ultrascurte, aerosoli, masaj, parafina, bai galvanice, dus subacval, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, injectii cu apa minerala. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa:
se acorda in unitatea Restaurant Olanesti, categoria 3 stele.

Facilitati

Restaurant
Room TV
Minibar
Health treatments facilities

Locatie