Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DIANA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL DIANA, Baile Herculane

La acest hotel va punem la dispozitie:
• Sejururi odihna minim 2 nopti

Oferte tratament cu sau fara bilet de trimitere demipensiune /pensiune completa / all inclusive:
• Plenus 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• Plenus 7 nopti, 10 nopti sau 14 nopti intrare luni

Combo wellness si tratament cu sau fara bilet de trimitere demipensiune /pensiune completa / all inclusive (1 terapie wellness/zi pentru una dintre persoane si 3 terapii balneare/zi pentru cealalta persoana):
• Combo 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• Combo 7 nopti, 10 nopti sau 14 nopti intrare luni

SpaMed cu sau fara bilet de trimitere demipensiune/pensiune completa/ all inclusive (1 terapie wellness si 2 terapii balneare pe zi pentru fiecare persoana):
• SpaMed 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• SpaMed 7 nopti, 10 nopti sau 14 nopti intrare luni

SPA Dictum cu demipensiune / pensiune completa / all inclusive
• Dictum 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• Dictum 7 nopti sau 10 nopti intrare luni sau marti
• Dictum 14 nopti intrare luni

Wellness Quasi Novi cu demipensiune / pensiune completa / all inclusive
• Quasi Novi 5 nopti sau 12 nopti intrare duminica
• Quasi Novi 7 nopti sau 10 nopti intrare luni sau marti
• Quasi Novi 14 nopti intrare luni

Hotel Diana din Baile Herculane s–a reinaugurat in aprilie 2011 dupa ample lucrari de modernizare.
Diviana Spa dispune de un izvor propriu de apa termala minerala, concentrata in sulf, cu pH optim pentru piele, oferind posibilitatea de terapii balneare. Pentru tratamente de recuperare si preventie a diverselor afectiuni in cele mai bune conditii, DIANA Spa dispune de un medic balneolog si personal medical specializat, iar terapiile sunt realizate cu echipamente si aparate de electroterapie, hidroterapie si kinetoterapie care au dovedita performanta si eficiența. Tratamentele balneare combinate cu tratamentele spa si varietatea de masaje, ofera adevarate vacante de refacere, avand ocazia sa va relaxati atat corpul cat si mintea, pentru a reveni la ritmul cotidian cu un plus de vitalitate.
Aria SPA este destinata relaxarii si recreerii. Design-ul cu accente naturale si spatii luminoase sau mai intime este in armonie cu starea de bine oferita de facilitatile existente in centrul Diana SPA: piscina interioara cu apa incalzita, jacuzzi si cele patru tipuri de saune uscate si umede –sauna cu infrarosu, sauna uscata 70 grade C, sauna cu aromaterapie si baia de aburi.
De asemenea, restaurantul hotelului a primit o imagine noua.

Descriere facilitati:
Tratament: boli ale aparatului locomotor si ale sistemului nervos periferic, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ginecologice cronice, diabet zaharat incipient, intoxicatii cu metale grele, boli digestive, afectiuni ale ochilor.

Consultatii medicale
• Electroterapie
• Hidroterapie
• Masoterapie
• Kinetoterapie
• Geriatrie
• Cosmetica geriatrica

Atractii turistice:
Cheile Tesnei, trasee pentru alpinism, Parcul Natural Domogled, Valea Cernei ( relief carstic), Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul Nicolae Cena, Pestera Hotilor, Statuia lui Hercule, Cascada Cociu.

Politici:
Măsuri de siguranță a oaspeților BACOLUX HOTELS
Noile masurile de restrictie evidentiate in HOTĂRÂREA 1130/2021 pentru modificarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Măsurile se vor aplica începând cu 25 octombrie, pentru 30 de zile.
Principalele măsuri adoptate sunt:

Cazare
Cazarea în hotel este permisă doar persoanelor cu certificat verde (persoane vaccinate, având minim 10 zile de la schema completă, persoane trecute prin boală - la minim 15 zile de la infectare și la maxim 180 de zile de la infectare).

Restaurant, baruri și terase
Accesul în zonele de servire a băuturilor și mesei, este permisă doar persoanelor cu certificat verde (persoane vaccinate, având minim 10 zile de la schema completă, persoane trecute prin boală - la minim 15 zile de la infectare și la maxim 180 de zile de la infectare) în limita a 50 % din capacitate, pe principiul o masa ocupată și una liberă.
Program de funcționare:
BARS Labirinth - 12:00 – 21:00, ultima comandă 20:00
BARS Premier - 08:00-21:00
BDR Clasic - 08:00 – 21:00, ultima comandă 20:00
BDR Rustic - 08:00-20:00
BCHE Mic dejun si a la carte - 07:00 – 21:00, ultima comandă 20:00

Zona de Spa
- Accesul la piscine (spa) și la sala de fitness este permis doar persoanelor cu certificat verde (persoane vaccinate, având minim 10 zile de la schema completă, persoane trecute prin boală - la minim 15 zile de la infectare și la maxim 180 de zile de la infectare) în limita a 30% din capacitate
- Pe baza de programare

Tratamentul balnear se va efectua în continuare respectând măsurile de până acum.
Program de functionare: 09:00-21:00

Locuri de joacă
- Accesul la locuri de joacă pentru copii în spații închise sau deschise este permis doar persoanelor cu certificat verde (persoane vaccinate, având minim 10 zile de la schema completă, persoane trecute prin boală - la minim 15 zile de la infectare și la maxim 180 de zile de la infectare) în limita a 30% din capacitate.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul Diana, categoria 3 stele, in sistem meniu stabilit sau meniu "a la carte".

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati HOTEL DIANA, Baile Herculane

Restaurant
TV in room
Bathroom
Conference room
SPA
Hairdryer
Direct connection telephone line
Fitness centre
Air conditioning
Free parking
Elevator
Indoor swimming pool
Minibar
Safety deposit box at reception
Health treatments facilities

Locatie HOTEL DIANA, Baile Herculane