Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Atuuri: baza de tratament proprie, sala de conferinta.
Hotelul este recomandat: -persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare; -sportivilor pentru recuperare; -odihna, agrement; -companiilor pentru organizarea de conferinte, teambuilding-uri; -pentru raportul convenabil calitate-pret.
Descriere facilitati:
Accesul la piscina este contra cost pentru toti turistii , indiferent de tipul pachetului achizitionat, la urmatoarele tarife: - 30 Lei pentru adulti - 15 Lei pentru copii (4-12 ani) - Gratuit pentru copiii sub 4 ani insotiti de adulti - Biletul este valabil doua intrari /zi pe baza cardului de acces. - Programul de functionare este zilnic intre orele 9.00-19.00 - Piscina cuprinde doua bazine pentru adulti cu apa termala cu temperaturi diferite si un bazin pentru copii cu apa incalzita de la retea.
Politici:
Check-in incepand cu orele 12:00; check-out pana la orele 12:00. La receptie se achita taxa speciala de promovare turistica - 1% din valoarea primei nopti de cazare. Nu se accepta accesul cu animale de companie.
Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Poienita.

Facilitati

Restaurant
Coffee bar
Room TV
Bathroom
Private bathroom
Conference room
Direct connection telephone line
Heating
Laundry
Free Parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Outdoor Swimming Pool
Bar
Credit card accepted
Luggage Storage
Dry Cleaning
Health treatments facilities

Locatie