Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PERLA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL PERLA, Baile Felix

Complexul Hotelier Wellness & Spa PERLA se bucură de o amplasare privilegiată în stațiunea balneo-climaterică Băile 1 Mai. Este alegerea perfectă pentru relaxare și recuperare, atât pentru turiști cât și clienții business.
La acest hotel va oferim :
Cazare cu mic dejun 3-5 nopti
Vara in familie – 6 nopti (03.05-14.10)
Sanatate si vitalitate – 6/8/10 nopti (check in duminica)
Relaxare si intretinere – 6 nopti
Bonus de relaxare 5+2 nopti gratuite (04.03-14.06/16.09-08.12)
Balneo Bonus - 10 nopti (04.03-19.05/13.09-06.12) check in duminica
Weekend romantic 2 nopti (04.03-26.06/18.09-11.12) check in vineri
Weekend de relaxare 2 nopti (04.03-26.06/18.09-11.12) check in vineri
Oferta pentru bunici – 10 nopti (04.03-14.06/16.09-08.12)

Descriere camere:
Camerele de la etajul 1 au balcon, camerele de la etaluj 2 au logie (balcon frantuzesc). Toate camerele sunt matrimoniale. Hotelul nu dispunde pe paturi suplimentare.

Descriere facilitati:
Servicii contra cost: masaj medical, partial, general, reflexogen, dus subacval si Vichi, electroterapie (curenti diadinamici, interferentiali, Trabert, Tens, cu impulsuri exponentiale, stimulate electrica), ultrasunet, laser, unde scurte, infrarosii, magnetoterapie, drenaj limfatic, drenaj venos, bai galvanice, parafina, terapie prin socuri, kinetoterapie, tractiuni vertebrale si articulate, hidrokinetoterapie.

Indicatii auto:
Rutier: Bucuresti - Oradea pe E 60 (Brasov - Targu Mures - Cluj Napoca - Oradea), E 79 Craiova - Deva - Oradea, E 671 Timisoara - Arad - Oradea si apoi Oradea - Baile 1 Mai pe E 66

Atractii turistice:
Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea - cetatea Oradea, Muzeul Art Nouveau - Casa Darvas La Roche, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

Politici:
POLITICA HOTELULUI PENTRU PROTECTIE ANTICOVID

Având în vedere HG CJSU nr 58 din 23.09.2021 care intra în vigoare începând cu data de 24.09.2021 ora 00:00 și care instituie măsuri și în domeniul HORECA se aduce la cunoștiința clientilor Complexului hotelier „PERLA”:
Participarea este permisa:
Doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului sars-cov-2 si pentru cele care au depasit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 ore sau rezultatul negativ certificat al unui Test Antigen rapid pentru infectia cu virusul sars-cov-2 nu mai vechi de 48 ore ,
respectiv persoanele care se afla cuprinse intre a 15 a zi si a 180 zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul sars-cov 2.Micul dejun se serveste intre orele 7:30 - 10:30
In camera de hotel fumatul este strict interzis.
Nu se accepta animale de companie.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul Perla, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina conform fiecarui pachet (masa in cont sau meniuri fixe, prestabilite). / BUGETUL DE MASA NEUTILIZAT NU SE RESTITUIE.

Facilitati evenimente:
Sala de conferință polivalentă având o capacitate de 180 de locuri este dotată cu ecran de proiecție, video-proiector, flipchart și sistem de sonorizare. În plus, sala beneficiază de o terasa proprie unde se pot servi gustări în cadrul unor cofee-break-uri sau chiar cine festive.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati HOTEL PERLA, Baile Felix

Restaurant
Coffee bar
Terrace
TV in room
Shower
Children playground
Private bathroom
Conference room
SPA
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Jacuzzi
Free wireless internet
Heating
Air conditioning
Balcony
Ironing service
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
Garden
Rent a bike service
Massage
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Bar
Minibar
Safety deposit box at reception
Credit card accepted
Luggage storage
Meeting/Banquet facilities
Business centre
Beauty salon
Steam baths
Aqua park
Therapy and wellness center
Car rental
Medical services
Concierge
Free wifi in public area
Bathrobes
Kid-friendly
Housekeeping

Locatie HOTEL PERLA, Baile Felix