Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Emberly Holiday Village, Lozenetz, Bulgaria

Localizare: Aparthotelul Emberly se afla la 350 m de plaja din Lozenets.

Facilitati Complex: lobby bar, restaurant, bar la piscine, room service, piscine pt copii, piscina exterioara, parcare pazita, internet wireless.

Facilitati camere: Studio-urile consta intr-o singura camera cu pat dublu, bucatarie, baie cu dus, si are capacitatea de 2 persoane, apartamentele cu 1 dormitor au living ( canapea ), bucatarie echipata si pot caza maxim 2 adulti + 2 copii, iar apartamentele cu 2 dormitoare dispun de 3 camere : living si 2 dormitoare, bucatarie utilata. Camerele sunt dotate cu: TV prin cablu, internet, aer conditionat individual, frigider, ustensile pentru gatit, cuptor cu microunde, baie cu dus, balcon, fier si masina de calcat.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie Emberly Holiday Village, Lozenetz, Bulgaria