Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAINT IVAN RILSKI HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere SAINT IVAN RILSKI HOTEL, Bansko, Bulgaria


Localizare: St. Ivan Rilski Hotel, Spa & Apartments la 800 m de gondola si 1,5 km de centrul statiunii.
Facilitati complex: restaurant ( 80 -100 locuri ), sali de conferinta ( 120 persoane ), lobby bar, Budha bar, centru SPA, centru de sport si sanatate ( 1000 mp ), fitness, parcare, internet, garderoba echipament ski, internet, gradinita.

Facilitati camere: un corp cu 103 camere duble si single, 4 apartamente, 4 cladiri de 4 si 5 etaje ce detin 162 de studio-uri si apartamente cu unul si 2 dormitoare ( 39 -100 mp ), dotate cu Tv prin cablu, mini bar, telefon, internet, baie cu cada si uscator de par, o mare parte au balcoane.


GRATUIT: accesul la piscina, sauna, baie de aburi, ice room, fitness, parcare, transfer la gondola


IMPORTANT: camerele duble sunt in corpul de hotel iar studiourile si family rooms sunt in vilele

din spatele hotelului fara conexiune interioara cu corpul principal!
Info parcare: parcarea este contra cost: 5 euro/masina/zi se se plateste la hotel, nu se poate rezerva/garanta din agentie.Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.