Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Rahoff, Bansko, Bulgaria

Locatie
Hotelul este situat in partea de sud-vest a orasului, la 500 m de centrul orasului Bansko, la 800 m de telegondola si 220 km de aeroportul Macedonia - Salonic. 
Recomandari
Un hotel mic, situat intr-un loc linistit si primitor, cu o priveliste panoramica magnifica. Acesta consta intr-o cladire cu trei etaje si ofera camere spatioase cu un stil simplu, un restaurant, bar, jacuzzi, sala fitness, sauna, servicii de calitate. 


Descriere camere
Total 10 camere: Doubles (28 mp), Doubles Deluxe (34 mp), Apartments 2-Brooms (55 mp), Apartments 3-Brooms (80 mp).Facilitati camere: TV, telefon, mini-frigider, uscator de par, baie (cabina dus), internet Wi-Fi gratuit, balcon (in majoritatea camerelor).


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.