Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astera Bansko Apartment Tourist Complex & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Astera Bansko Apartment Tourist Complex & SPA, Bansko, Bulgaria

Locatie
La 1 km de centrul orasului Bansko, la 200 m de telegondola, la 220 km de aeroportul Macedonia - Salonic. Hotelul este format din 2 cladiri si dispune de 4 ascensoare. Construit în 2005, renovat in 2012.  
Recomandari
Hotel rafinat, format din doua cladiri, situat intr-o locatie foarte avantajoasa, aproape de telegondola. Camere spatioase si confortabile, un restaurant, bar, bowling, biliard, internet, spa (piscina interioara, sauna, hammam, dusuri reci, dusuri alternative, masaj), parc acvatic acoperit, servicii de inalta clasa.


Descriere camere
Total 126 camere: Double Rooms (~ 20-25 mp), Apartments 1-Broom (~ 35-50 mp), Apartments 2-Brooms min 4 pax (~ 80-100 mp).Facilitati camere: 2 paturi twin sau un pat dublu, mini-frigider, incalzire centralizata, telefon, TV, cablu TV, cada/dus, uscator de par. Tip pat suplimentar - pliant/canapea.Double Room: capacitate de cazare pana la 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil (sub 13 ani)Apartment 1-Broom: living, mini bucatarie, dormitor separat. Capacitate cazare - 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii (sub 13 ani). Semineu in unele camere.Apartment 2-Brooms min 4 pax: living, mini bucatarie, 2 dormitoare separate. Capacitate cazare - 6 adulti sau 4 adulti si 2 copii (sub 13 ani). Semineu in unele camere.Servicii zilnice de curatenie, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.Se poate gati in camere, doar la cerere!


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.