Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERA BANSKO HOTEL & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere ASTERA BANSKO HOTEL & SPA, Bansko, Bulgaria

Localizare: Hotel Astera ( ex Tamplier 4* ) este situat la 200 m de skilift, langa soseaua de centura a statiunii.IMPORTANT: Hotelul dispune de 2 cladiri: cea veche si cea noua, fara conexiune interioara. Aqua park-ul este localizat in cladirea noua a hotelului iar cazarea in cele 2 cladiri se face in functie de disponbilitatea de la momentul check-inului! Unele apartamente NU au conexiune interioara catre restaurant, Spa si receptie.


Cazarea: 46 apartamente dotate cu TV satelit , telefon, wireless, zona de relxare, zona de cinat,, chicineta, aer conditionat, baie cu cada, mini-bar, acces la internet - contra-cost.


Facilitati hotel: aer conditionat, receptie 24 ore, restaurant cu mancaruri tradionale si internatioanale, room service, sala de conferinta, business lobby, parcare subterana(45 locuri), centru SPA , piscina interioara, camera copiilor, Internet.


Gratuit: acces la aqua park, sauna, baie turceasca ( hammam), acces la piscina interioara, fitness, parcare, internet in zonele publice ale hotelului, depozit pt echipamentul de ski.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.