Cere oferta Cere oferte
Vacante

Pension Bergblick (Bad Goisern)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Pension Bergblick (Bad Goisern), Austria, Austria

Descriere: Incadrat de peisajul impunator al varfurilor muntoase ale masivului Dachstein-West, statiunea Bad Goisern ofera un cadru mirific pentru plimbari, drumetii sau practicarea sporturilor de iarna (schi-alpin, schi-fond).
Partiile de schi Gosau-Russbach-Annaberg se afla in regiunea schiabila Dachstein-West, oferind un sistem de transport pe cablu de la 780 m pana la 2100 m altitudine, in total 60 instalatii de transport pe cablu, 142 kilometri de partii excelente, cabina teleferic Panorama-JET Zwieselalm, schi-lift 6-locuri Hornspitz-Express II.
Distanta intre Bad Goisern si regiunea de schi Dachstein-West este de circa 17 km iar oraselul pitoresc Hallstatt si baile termale din Bad Ischl sunt la 11 km departare.


Localizare: Pensiunea Bergblick se afla la intrarea in Bad Goisern, avand vedere spre masivul Dachstein, la circa 700 m departare de centrul localitatii.


Facilitati hotel: restaurant, bar, sala mic-dejun, berarie, parcare, conexiune Wi-Fi., depozit pentru echipament de schi si snowboard.


Facilitati camere: Camerele sunt confortabile, luminoase si comod mobilate, au in dotare baie privata cu cabina de dus. TV, acces Wi - Fi, majoritatea au balcon.


Site: https://pensionbergblick.at/


Servicii incluse:
Cina festiva de Craciun si Revelion (cu 4 preparate principale si bautura spumanta);
1 sticla apa minerala la sosire in camera;
Parcare;
Acces Wi-Fi;
Taxe locale;

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.