Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel-Pension CAROSSA (Abersee)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel-Pension CAROSSA (Abersee), Austria, Austria

Descriere: Hotelul Carossa este situat in Abersee, la o plimbare de 10 minute fata de Lacului Wolfgang. Proprietatea este inconjurat de o gradina imensa cu zone de plaja, la care oaspetii au acces gratuit.
Traseul de ciclism Salzkammergut poate fi gasit in apropiere, iar orasele St. Gilgen si Strobl se afl la 8 minute de mers cu masina fata de hotel.


Zona de schi Gosau-Russbach-Annaberg: 780 m - 2100 m altitudine, 40 teleschiuri, 11 telescaune, 9 telecabine, 142 km de partii (34 km partii albastre, 96 km partii rosii, 12 km partii negre), 45 km de partii pentru schi fond. Se afla la 23 km departare.

Partiile Krippenstein: 608-2100 m altitudine, au 13 km partii, 2 skilifturi, 1 telescaun, 3 telecabine, alti 30 km de partii off-piste.

Zona de schi Winterpark Postalm: 1200 m - 1900 m altitudine, 1 telescaun cu patru locuri, 7 teleschiuri. Este al doilea mare platou ca marime din Europa, intre Abtenau si Strobl in regiunea Wolfgangsee. Detine partia de schi fond Postalm, in egala masura pentru incepatori si avansati (trasee de la 4,5 km la 15 km, este un paradis pentru amatorii acestui sport)

Zona de Ski Gaissau-Hintersee: altitudine 750 - 1567 m altitudine, ofera 34 km de partii (23 km partii albastre, 10 km partii rosii) cu 6 skififturi, 3 telescaune.

Localizare: Hotel-Pension Carossa este amplasat intre St. Gilgen si Strobl, in regiunea lacurilor alpine Salzkammergut, in localitatea Abersee, la 39 km de Salzburg si 15 km departare de Bad Ischl.

Facilitati hotel: receptie, restaurant, bar, lift, depozit pentru echipament de ski, acces Wi-Fi, masa de tenis, parcare.
La circa 500 m se afla statia de ski-bus pentru transportul catre partiile Dachstein-West si Gaissau-Hintersee.

Facilitati camere: televizor, baie proprie cu cabina de dus, telefon.

Srvicii incluse:
Mic dejun bufet (intre orele 07:30-10:00);
Cina (3 tipuri de meniu intre orele 18:30-20:00);
O bautura/persoana la cina (de ex. 0,25 l sucuri, limonada);
Acces Wi-Fi;
Parcare;



Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.