Cere oferta Cere oferte
Vacante

Heritage (Hallstat)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Heritage (Hallstat), Austria, Austria

Descriere: Heritage Hotel se afla direct in centrul istoric al oraselului Hallstatt, fiind amplasat idilic pe malul lacului cu acelasi nume. Este format din 3 cladiri istorice aflate in Patrimoniul Mondial UNESCO;
Haus Kainz este cladirea principala, unde se afla sala de mic dejun, cafeneaua si barul, sauna si un lift. Haus Stocker este cea mai veche cladire din Hallstatt, un edificiu cu adevarat unic, fiind mai vechi de 400 de ani. Haus Stocker este la 3 minute de mers pe jos fata de cladirea principala. Haus Seethaler se afla pe versantul unui deal si are vedere panoramica la lac. Aceasta cladire este la 5 minute de mers pe jos fata de cladirea principala. Cladirile Haus Stocker si Haus Seethaler nu au lift.

Localizare: Heritage Hotel se afla direct in centrul istoric al oraselului Hallstatt, fiind amplasat idilic pe malul lacului Hallstatt.

Facilitati hotel: acces Wi-Fi, parcare publica in apropiere, sauna, restaurant, centru spa si wellness, depozit pentru echipamentul sportiv, teren de tenis (contra cost).

Facilitati camere: baie proprie, TV, acces Wi-Fi, uscator de par, minibar, seif, facilitati pentru ceai/cafea, telefon.


Site: https://www.hotel-hallstatt.com/en/index.html

Servicii incluse:
Mic dejun
Cina (cu 3 preparate principale la alegere, servire in restaurantul cladirii Kainz)
Salzkammergut Card inclusive (reduceri la peste 110 obiective si atractii turistice, telecabine, vapoare de agrement, etc.) valabil pentru sejururi de peste 3 nopti;
Acces centru wellness;
Acces Wi-Fi;


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.