Cere oferta Cere oferte
Vacante

Haus Braumandl

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Haus Braumandl, Austria, Austria

Descriere: Aflata la doar cateva minute pana la Muzeul Sissi, casa de vacanta Haus Braumandl ofera oaspetilor sai o primire calduroasa si facilitati precum acces Wi-Fi, bucatarie utilata complet si televizor cu ecran plat. Este amplasata intr-o zona linistita, centrala, avand in imediata apropiere Teatrul Lehar sau Vila Imperiala.


Regiunea de schi Dachstein West: este formata din partiile Gosau-Russbach-Annaberg, Freesport Arena Krippenstein, Feuerkogel in Ebensee, Postalm, Abtenau, St. Martin-Lungotz(partii nocturne) Karkogel in Abtenau si Bad Durnberg.

Zona de schi Gosau-Russbach-Annaberg: 780 m - 2100 m altitudine, 40 teleschiuri, 11 telescaune, 9 telecabine, 142 km de partii (34 km partii albastre, 96 km paartii rosii, 12 km partii negre, 45 km de partie pentru schi fond).


Partiile Krippenstein: 608-2100 m altitudine, au 13 km de partii, 2 skilifturi, 1 telescaun, 3 telecabine, alti 30 km de partii off-piste, trasee pentru drumetii de iarna, 14 km de partii pentru schi fond.


Localizare: Haus Braumandl este situata in Bad Ischl, la aproximativ 52 km distanta fata de orasul Salzburg. In apropiere se gasesc obiective turistice ca Muzel Sissi, Teatrul Lehar sau Vila Imperiala, Lacul Wolfgangsee.


Facilitati vila: acces Wi-Fi, parcare, televizor, bucatarie complet utilata cu aragaz si cuptor electric, fierbator pentru apa, cuptor cu microunde, frigider, congelator, masina de spalat vase, expresor.


Facilitati camere: Toate apartamentele au fost complet renovate si remobilate, de asemenea dotate cu internet Wi-Fi, TV, bucatarie utilata, baie proprie.

Apartamentul SISI are 40 m/2 si este format dintr-un dormitor, o bucatarie complet dotata, un living-room cu canapea extensibila, balcon.

Apartamentul RUDOLPH are 40 m/2 si este format dintr-un dormitor, o bucatarie complet dotata, integrata intr-un living-room mare, cu o canapea extensibila, balcon.

Apartamentul FRANZ are 50 m/2 si este format dintr-un dormitor, o bucatarie complet dotata, un living-room mare (38 m/2) cu canapea extensibila, balcon. In baie are si masina de spalat.


Site: https://www.apartment-salzkammergut.at/en-us

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.