Cere oferta Cere oferte
Vacante

Goisererhof

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Goisererhof, Austria, Austria

Descriere: Hotel Goisererhof a fost construit in jurul anului 1870 fiind dintotdeauna un garant al ospitalitatii in Bad Goisern. Hotelul este situat in mijlocul Patrimoniului Cultural Mondial Hallstatt - Dachstein - Salzkammergut.

Regiunea de ski Dachstein-West (Gosau,Russbach, Annaberg, Obertraun, Feuerkogel in Ebensee, Loser, St. Martin am Tennengebirge, LungAstz): 780 m si 2100 m altitudine, cu 219 km de partii (39 km de partii usoare, 157 km de partii medii, 23 km dificile, 40 km partii naturale off-piste), 13 telecabine, 22 telescaune.

Partiile Gosau-Russbach-Annaberg: 800 - 2100 m altitudine, 45 schi-lifturi, 11 telescaune, 9 telecabine, 142 km partii de schi (34 km partii albastre, 96 km partii rosii, 12 km partii negre).
In apropiere sunt si partiile de schi Freesports Arena Krippenstein, cu o altitudine cuprinsa intre 608-210, cu 2 schi-lifturi, 1 telescaun, 3 telecabine si 13 km de partii (4 km partii albastre, 6 km partii rosii, 3 km partii negre, precum si 30 km partii naturale off-piste), 14 km partii pentru schi fond.


Localizare: In parcul central al localitatii Bad Goisern, la 16 km departare de regiunea de ski Dachstein-West, la circa 8 km de baile termale din statiunea imperiala Bad Ischl.


Facilitati hotel: restaurant, bar,sauna umeda si uscata, receptie, gradina, parcare, acces Wi-Fi.


Facilitati camere: Camerele au un decor traditional si sunt dotate cu TV, telefon, baie proprie cu cabina de dus. Majoritatea au balcon partial.


Site: http://www.hotel-goisererhof.at/

Servicii incluse:
Mic dejun bufet;
Cina (cu preparat principal la alegere);
Parcare;
Folosire centrul SPA/Wellness;
Salzkammergut Card inclusive (reduceri la peste 110 obiective si atractii turistice, telecabine, vapoare de agrement, etc.) valabil pentru sejururi de peste 3 nopti;
Acces W-iFi;
Taxe locale;


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.