Cere oferta Cere oferte
Vacante

Gasthof Weberhaeusl (Strobl am Wolfgangsee)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Gasthof Weberhaeusl (Strobl am Wolfgangsee), Austria, Austria


Descriere: Gasthof Weberhausl este un han tipic austriac, situat in Strobl, langa Lacul Wolfgangsee. Acesta ofera camere si apartamente, un restaurant si 2 piste de skittle (bowling).
Regiunea de schi Dachstein West: cu zonele schiabile Gosau / Russbach / Annaberg, Freesport Arena Krippenstein, Feuerkogel, Postalm, Abtenau, St Martin / Lungotz.
Zona Schi Winterpark Postalm: 1200 m - 1900 m altitudine, cu 1 tescaun, 3 skilifturi, 12 km de partii cu diverse grade de dificultate. Este al doilea mare platou ca marime din Europa, intre Abtenau si Strobl, in regiunea Wolfgangsee.
Zona Schi Gosau / Russbach / Annaberg: 780 m 2100 m altitudine, cu 40 de skilifturi, 12 telescaune, 8 gondole, 142 km de partii (34 km partii albastre, 96 km partii rosii, 12 km partii negre) 45 km de partie pentru schi fond.
Zona Schi Freesports Arena Krippenstei: altitudine 608-2100 m cu 2 schi-lifturi, 1 telescaun, 3 telecabine si 13 km de partii (4 albastre, 6 rosii, 3 negre, precum si 30 km partii off-piste/freeride), 14 km de piste pentru schi fond.


Localizare: Gasthof Weberhaeusel este situat la aproximativ 1 km de centrul localitatii Strobl. Lacul alpin Wolfgangsee se afla la 1,5 km. La 70 m departare, se afla statia pentru transport public spre Bad Ischl (de aici se va lua ski-bus catre zonele de schi ale regiunii).
Facilitati hotel: acces gratuit la internet Wi-Fi, receptie, parcare, restaurant traditional, pista de skittle (bowling).
Facilitati camere: Camerele au un decor clasic si sunt dotate cu televizor, acces Wi-Fi, telefon, baie proprie, unele avand balcon.
Site: http://www.weberhaeusl.com

Servicii incluse:
Accesare nelimitata internet Wi-Fi
Parcare
Cina festiva Revelion (4 tipuri de meniu)

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.