Cere oferta Cere oferte
Vacante

Gasthof Pfandl (Bad Ischl)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Gasthof Pfandl (Bad Ischl), Austria, Austria

Descriere: Hotelul are o amplasare ideala in orasul Bad Ischl, una dintre cele mai cunoscute zone in randul iubitorilor de ski si bai termale. Cele mai cunoscute puncte de atractie sunt lacurile alpine St.Wolfgang, orasul Hallstatt si orasul Salzburg. Gastof Pfandl este condus de familia propietara, tipic regiunii Salzkammergut; in fiecare an isi intampina turistii cu servicii decente si o atmosfera calduroasa.Orasul Bad Ischl se afla la o altitudine de 468 m si este una dintre cele mai cunoscute statiuni din Austria. Fosta statiune imperiala, resedinta de vacanta a celebrului cuplu habsburgic, imparatul Franz-Joseph si imparateasa Sisi.Zona de schi Gosau-Russbach-Annaberg: 780 m - 2100 m altitudine, cu 40 teleschiuri, 11 telescaune, 9 telecabine, 142 km de partii (34 km partii albastre, 96 km partii rosii, 12 km partii negre, 45 km partii pentru schi fond)


Partiile Freesports Arena Krippenstein: 608-2100 m altitudine, au 13 km partii, 2 skilifturi, 1 telescaun, 3 telecabine, alti 30 km de partii off-piste, trasee pentru drumetii de iarna, 14 km de partii schi fond.


Localizare: Gasthof Pfandl este amplasat la circa 2 km departare de Bad Ischl in directia Wolfgangsee. Statia pentru ski-bus catre Dachstein-West se afla la 4 km departare, iar baile termale EurothermenResort sunt la 3 km distanta.


Facilitati hotel: Pensiunea este condusa de familia proprietara, tipic regiunii Salzkammergut, avand in dotare 14 camere, restaurant, acces Wi-Fi, parcare.


Facilitati camere: acestea au o suprafata de cca 18 m/2, avand in dotare baie privata cu cabina de dus, TV satelit.


Website: http://www.gasthof-pfandl.at/


Servicii incluse:
Salzkammergut Card inclusive (reduceri la peste 110 obiective si atractii turistice, telecabine, vapoare de agrement, etc.);
Acces Wi-Fi in zonele publice ale pensiunii;
Parcare;
Taxe;


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.