Cere oferta Cere oferte
Vacante

Forsterhof (St. Wolfgang)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Forsterhof (St. Wolfgang), Austria, Austria

Descriere: Hotelul Fosterhof este o cladire istorica, ce a fost construita in 1592. Este situat in zona Ried, avand in apropiere unul dintre cele mai cunoscute puncte de atractie: Lacul Wolfgangsee, care se afla la nici 400 m distanta de hotel. Printre facilitati se numara o sauna finlandeza, un restaurant si o berarie.


Zona de schi Dachstein West (partiile Gosau-Russbach-Annaberg): 800 - 2100 m, 45 schi-lifturi, 11 telescaune, 9 telecabine, 142 km partii de schi (34 km partii albastre, 96 km partii rosii, 12 partii negre).


Partiile de schi Freesports Arena Krippenstein: altitudine 608-2100 m, cu 2 schi-lifturi, 1 telescaun, 3 telecabine si 13 km de partii (4 km partii albastre, 6 km partii rosii, 3 km partii negre, precum si 30 km partii off-piste), 14 km de piste pentru schi fond.


Regiunea de Ski Gaissau-Hintersee: altitudine 750-1567 m, ofera 34 km de partii (23 km albastre, 10 rosii, 1 cu dificultate mare) cu 6 skilifturi, 3 telescaune.


Statiunea Sankt Wolfgang se afla la 548 m altitudine si are un farmec aparte, fiind vizitata anual de zeci de mii de turisti dornici de relaxare si petrecerea unor clipe de neuitat in ambianta pitoreasca a lacului alpin Wolfgangsee si a atmosferei romantice regasite in orasul pitoresc St. Wolfhang.


Localizare:Hotelul este situat in statiunea St. Wolfgangm, la aproximativ 300 m de lacul Wolfgangsee si 800 m fata de centrul statiunii. La 400 m departare se gaseste statia trenului ce duce catre Vf. Schafberg (1786 m altitudine). Statiunea Bad Ischl se afla la 12 km departare, oraselul Hallstatt inscris in lista UNESCO la 36 km, iar orasul Salzburg la 50 km.


Facilitati hotel: restaurant,bar, berarie, terasa, camera de joaca, plaja proprie la circa 300m departare, lift,parcare, sauna finlandeza si cabina cu raze infrarosii. Contra-cost: masaje, programe de yoga, de meditatie, box-training.


Facilitati camere: televizor, internet Wi-Fi, uscator de par, baie proprie, radio, telefon.



Site: https://www.foersterhof.at/


Servicii incluse:
Cina festiva Revelion cu program artistic (bufet);
Acces la sauna;
Acces Wi-Fi;



Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.