Cere oferta Cere oferte
Vacante

Der Waldhof (Zell am See)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Der Waldhof (Zell am See), Austria, Austria

Descriere: Der Waldhof este un hotel de 4 stele, localizat in centrul statiunii Zell am See. A fost renovat in 2017 si pune la dispozitia turistilor servicii de cea mai buna calitate. Printre facilitati se numara un centru spa, sala fitness, piscina exterioara si acces gratuit Wi-Fi.

Zona de schi Zell am See: 750-2000 m altitudine, cu 91 skilifturi, 10 telescaune, 7 telecabine, 77 km partii (25 km partii albastre, 27 km partii rosii, 25 km partii negre) skibus scoli de ski, centre de inchiriat echipament sportiv.

Localizare: Hotelul este situat in Zell am See, la aproximativ 500 m de centrul orasului. In apropiere se afla un patinoar si statie pentru ski-bus catre Schmittenhohe.


Facilitati hotel: centru spa, piscina, lift, acces gratuit Wi-Fi, restaurant, bar, sala de conferinte, depozit pentru echipamentul de ski, crama, tenis de masa, parcare, solar, jacuzzi, bazin Kneipp , precum si zona de relaxare, contra cost masaje.


Facilitati camere: televizor, minibar, acces Wi-fi, telefon, uscator de par, baie proprie, seif.

Nota!
Suitele Junior sunt situate in cladirea alaturata, conectata subteran cu cea principala.


Site: https://www.derwaldhof.at/en/service-info/location

Servicii incluse:
Gustare apres - ski;
Mic dejun bufet;
Cina: bufet tematic (gratar, fondue, seara italiana, seara traditionala);
Seara tematica si cina festiva in ajunul Craciunului (cu 5 preparate principale, dupa ora 17:00 se vor servi la barul hotelului vin fiert, punch si prajituri, iar in jurul orei 19:00 are loc vizita lui Mos Craciun fiecare copil va primi un cadou)
Cina festiva in seara de Revelion (cu 5 preparate principale si petrecere la piscina)
Acces la wellness/SPA
Seri tematice cu muzica live, degustare de vinuri


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.