Cere oferta Cere oferte
Vacante

Alpenhotel Dachstein

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Alpenhotel Dachstein, Austria, Austria

Descriere: Alpenhotel Dachstein este un hotel de 3 stele, situat intr-o zona cu panorama extraordinara asupra masivelor montane, oferind turistilor facilitati de cea mai buna calitate.

Regiunea de schi Dachstein West este formata din partiile: Gosau-Russbach-Annaberg, Freesport Arena Krippenstein, Feuerkogel, Postalm, Abtenau, St. Martin-Lungastz.

Zona de schi Gosau-Russbach-Annaberg: 780 m - 2100 m altitudine, cu 40 teleschiuri, 11 telescaune, 9 telecabine, 142 km de partii (34 km partii albastre, 96 km partii rosii, 12 km partii negre, 45 km de partii pentru schi fond). Se afla la circa 23 km departare de hotel.
Partiile Krippenstein: se afla la aproximativ 16 km de hotel, sunt situate intre 608-2100 m altitudine, au 13 km partii, 2 skilifturi, 1 telescaun, 3 telecabine, alti 30 km de partii freeride.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Bad Goisern, la 12 km de satul Hallstatt, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO.

Facilitati hotel: receptie, lobby, lift, restaurant, berarie, bar, centru wellness/SPA cu piscina panoramica, sauna umeda si uscata, zona de relaxare, camera de joaca pentru copii, depozit pentru echipament sportiv, acces Wi-Fi, parcare.

Facilitati camere: Toate camerele au in dotare TV, baie privata cu uscator de par, halat de baie, produse pentru ingrijirea personala, acces Wi-Fi gratuit.


Site: https://www.alpenhotel-dachstein.com/hotel-bad-goisern-salzkammergut


Servicii incluse:
Seri cu tematica;
Transfer gratuit pana la statia de ski-bus;
Parcare;
Acces la spa, piscina;
Cina festiva de Craciun (bufet) cu program animat;
Cina festiva de Revelion cu program animat;


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.