Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 51 hoteluri

Locatie În centrul orașului piața Karayskaki aproape de Acropole la 600 m de Omonia la 1 km de centrul comercial Ermou la 36 km de Aeroportul Internațional El Venizelos Recomandari Hotel de lux din centrul Atenei Camere confortabile restaur . . .

Locatie În centrul orașului Atena lângă Piața Omonia la 28 km de Aeroportul Internațional El Venizelos Recomandari Hotel rafinat în centrul Atenei Camere confortabile restaurant bar acces la internet servicii de calitateCopyryght mouzenidis . . .

Locatie Centrul Atenei la 300 m de stația de metrou 'Monastiraki' la 33 km de aeroportul El Venizelos Se compune dintr-o clădire cu șapte etajeRecomandari Un mic hotel urban Se remarca prin simplitatea stilului acces la internet bar și serv . . .

Atena

Locatie Situat in Atena la 800 de metrii de Statia de Metrou Singru la 15 km de Muzeul Acropole si la 35km de aeroportul international El Venizelos din AtenaRecomandari Camere confortabile restaurant acces la internet sala de fitness servicii de cali . . .

Atena

Locatie Atena la 17 km de noul Muzeu Acropole la 38 km de aeroportul El Venizelos AtenaRecomandari Hotel modern o varietate de camere confortabile restaurant bar acces la internetCopyryght mouzenidiscomDescriere camere Total 108 camere Superior Room . . .

Atena

Locatie Atena la 15 km de Muzeul Acropolis la 15 km de centrul comercial Ermu la 2 km de Muzeul Benaki la 3 km de cartierul Plaka la 10 km de portul Pireus la 36 km de aeroportul internațional Al VenizelosRecomandari Hotel modern de oras o . . .

Locatie În centrul Atenei la 300 de metri de piața Omonia nu departe de stația de metrou Metaksurgio la 30 km de El Venizelos la 20 de minute mers pe jos de AcropoleRecomandari Hotel mic modern in centrul Atenei Stil simplist camere confor . . .