Vacante

RESIDENCE CIME DES ARCS - SKI PASS INCLUS

4 stele

   Chalet Des Neiges Cime Des Arcs, 73700 French Alps, France, Arc 2000 Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere RESIDENCE CIME DES ARCS - SKI PASS INCLUS, Arc 2000, Franta

Se afla in centrul staţiunii de schi Arc 2000 (zona Paradiski), chiar pe partii, oferind unitati de cazare moderne, in sistem self-catering.

Descriere camere:
Toate apartamentele sunt echipate cu: maşină de spălat vase, plită ceramică cu 4 ochiuri, hotă, cuptor cu microunde / cuptor, toaster, filtru cafea, fierbător apă, frigider, congelator, TV cu ecran plat, programe satelit, safe, telefon, uscător de păr, 2 prosoape de persoană, lenjerie de pat.
Apartament max 4 persoane: aproximativ 32 mp; camera de zi cu canapea extensibila pt 2 persoane, 1 dormitor dublu, 1 baie, WC separat.
Apartament max 6 persoane: aproximativ 45 mp; camera de zi cu canapea extensibila pt 2 persoane, 2 dormitoare duble, 1 baie, dus separat, WC separat.

Locatie:
Paradiski este paradisul schiorilor, cu 425 km de pârtii de explorat. 70% din domeniul schiabil se află la peste 2000 m altitudine, având astfel garanţia zăpezii.
Aeroporturi convenabile:
Geneva - situat la cca 210 km de Vallandry sau 220km de Les Arcs 2000
Torino – situat la cca 260 km de Vallandry sau 280km de Les Arcs 2000

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie RESIDENCE CIME DES ARCS - SKI PASS INCLUS, Arc 2000, Franta