Cere oferta Cere oferte
Vacante

MARINA PLAZA TALA BAY

4 stele

   Aqaba

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MARINA PLAZA TALA BAY, Aqaba, Iordania

Localizare
Resortul este amplasat in statiunea Aqaba - Tala Bay, aflandu-se, la o distanta de 15 km de orașul Aqaba și la 25 km de Aeroportul Internațional King Hussein.

SPA & Welness
Centrul spa al hotelului Marina Plaza asigură diverse tratamente de sănătate şi de înfrumuseţare, fiind specializat în tratamente tipice zonei Mării Moarte.

Drinks & Food
Solero, restaurantul principal al hotelului Marina Plaza, serveşte preparate internaţionale şi regionale. Oaspeţii pot savura ceai şi cafea locală, pot asculta muzică live şi se pot delecta cu o narghilea în cortul oriental.

Sport si divertisment
Pentru a se relaxa turistii au la dispozitie piscina exterioara cu terasa si bar. De asemenea, hotelul organizează o serie de activităţi zilnice, printre care şedinţe de yoga şi de gimnastică acvatică.

Site Web
http://www.marinaplazahotel.com/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.