Cere oferta Cere oferte
Vacante

KEMPINSKI AQABA

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere KEMPINSKI AQABA, Aqaba, Iordania

Site Web
http://www.kempinski.com/en/aqaba

SPA & Wellness
Hotelul ofera clientilor servicii de masaj, spa, hidromasaj, tratamente corporale si faciale.

Drinks & Food
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor restaurante tip bufet, cu specific international, baruri atat la piscina cat si in lobby unde se pot servi gustari si bauturi alese.

Localizare
Hotelul Kempinski este situat in Aqaba, pe plaja, avand o vedere superba catre Marea Rosie, Aeroportul International Kind Hussein fiind la o distanta de 11 km.

Sport si divertisment
Clientii au la dispozitie piscina, sala de fitness dotata cu echipamente sportive. Contra cost se pot desfasura si activitati de parasailling, scubadiving, skyjet.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.