Cere oferta Cere oferte
Vacante

SUN STAR BEACH HOTEL

4 stele

   Alanya, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SUN STAR BEACH HOTEL, Alanya, Turcia

Descriere hotelHotel situat la 140 km de aeroportul orasului Antalya, la 15 km de centrul orasului Alanya, peste drum de plaja publica la care se poate ajunge printr-un pasaj subteran. Construit in anul 2006, suprafata totala 3750 m2. Hotelul este compus din 3 cladiri cu 6 nivele (200 din camere au vedere partiala sau totala la mare): 290 standard room (max. 3+1 pers., 22 m2), Internet: www.sunstarbeach.com Telefon: (242) 528 73 90 Fax: (242) 528 73 93 Camera hoteldus foehn aer conditionat individual televizor telefon minibar (apa, bauturi racoritoare, bere, fistic si ciocolata - contra cost) seif (contra cost) pardoseala - gresie de ceramica balcon curatenie in camera - zilnic schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe saptamana room service (contra cost) Spatiu exteriorrestaurant principal 4 baruri piscina exterioara tobogan medic la solicitare centru SPA lant de magazine coafor spalatorie sala de conferinta (pentru 75 pers.) WiFi in lobby, gratuit Relaxare si sportGratuit sala de fitness volei pe plaja tenis de masa darts program de animatie Contra cost masaj baie turceasca sauna biliard sporturi nautice Pentru copiipiscina tobogan loc de joaca mini-club (4-12 ani) PlajaPublica, nisip/pietris. Bar la plaja: bauturi racoritoare - gratuit. Umbrele, sezlonguri - gratuit; saltele - contra cost. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: nu. Comentariul nostruHotel cu o atmosfera placuta, raport bun calitate-pret. Anumite camere au televizor plasma.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.