Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPICE HOTEL AND SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere SPICE HOTEL AND SPA, Belek, Turcia

Foarte Bine 8.1 Booking.com Hotel Spice Belek este situat in statiunea Belek, la 35 km de aeroportul orasului Antalya, la 1 km de localitatea Belek, la 40 km de centrul orasului, pe malul marii. A fost construit în anul 2007 pe o suprafata totala de 91000 mp. Hotelul dispune de un corp principal de 4 etaje, un corp Annex de 4 etaje si vile. Sport si Divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor un teren de fotbal profesionist, 4 terenuri de tenis, piscina interioara semi-olimpica, piscina exterioara, centru de fitnes, jocuri de bridge, echipe de animatie pentru zi si seara, sporturi nautice

Localizare
Hotelul este situat la 35 km de aeroportul orasului Antalya, la 1 km de localitatea Belek, la 40 km de centrul orasului, pe malul marii.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.