Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SELENE BEACH & SPA HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere SELENE BEACH & SPA HOTEL, Alanya, Turcia

Descriere hotelSituat la 105 km de aeroportul Antalya, la 22 km de Alanya, la 2 km de Avsallar, la 5 m de propria plaja.Construit in anul 2014. Suprafata totala este de 7 000 m2.Hotelul are o cladire cu 6 nivele:199 standard room (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 2 pers., 30-33 m2);3 corner suite (max. 3 pers., 42 m2);L suite (max. 3 pers., 42 m2);Swim up (max. 2 pers., 21 m2). Tel.: (242) 517 47 47Internet: www.dreamshotel.comCamera hotelbaie cu dusfoehn aer conditionat centralizat (functioneaza in anumite intervale orare)telefontelevizorseif (gratuit)balconpardoseala - laminatcuratenie in camera – de 3 ori/saptamanaschimbarea lenjeriei – de 2 ori/saptamanainternet WiFi (gratuit)Spatiu exteriorrestaurant principalrestaurant a la carte (mediteranean – cu rezervare prealabila, contra cost)3 baruri2 piscine exterioare¢ru SPA (contra cost)spalatorie (cpntra cost)internet WiFi (gratuit)Relaxare si sportGratuitsala fitnessContra costmasajsaunaPentru copiiHotelul nu accepta copii sub 16 ani!PlajaProprie, nisip-pietris. Bar pe plaja: gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri – gratuit. Prosoape – gratuit.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.