Vacante

SELENE BEACH & SPA HOTEL

5 stele

   Alanya, Turcia

Hoteluri adults only

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SELENE BEACH & SPA HOTEL, Alanya, Turcia

Descriere hotelSituat la 105 km de aeroportul Antalya, la 22 km de Alanya, la 2 km de Avsallar, la 5 m de propria plaja.Construit in anul 2014. Suprafata totala este de 7 000 m2.Hotelul are o cladire cu 6 nivele:199 standard room (2 camere pentru persoane cu dizabilitati, max. 2 pers., 30-33 m2);3 corner suite (max. 3 pers., 42 m2);L suite (max. 3 pers., 42 m2);Swim up (max. 2 pers., 21 m2). Tel.: (242) 517 47 47Internet: www.dreamshotel.comCamera hotelbaie cu dusfoehn aer conditionat centralizat (functioneaza in anumite intervale orare)telefontelevizorseif (gratuit)balconpardoseala - laminatcuratenie in camera – de 3 ori/saptamanaschimbarea lenjeriei – de 2 ori/saptamanainternet WiFi (gratuit)Spatiu exteriorrestaurant principalrestaurant a la carte (mediteranean – cu rezervare prealabila, contra cost)3 baruri2 piscine exterioare¢ru SPA (contra cost)spalatorie (cpntra cost)internet WiFi (gratuit)Relaxare si sportGratuitsala fitnessContra costmasajsaunaPentru copiiHotelul nu accepta copii sub 16 ani!PlajaProprie, nisip-pietris. Bar pe plaja: gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri – gratuit. Prosoape – gratuit.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.