Cere oferta Cere oferte
Vacante

LIBERTY HOTELS LARA

5 stele

   Lara Kundu, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere LIBERTY HOTELS LARA, Lara Kundu, Turcia

www.libertyhotelslara.com

Localizare:
Liberty Hotels Lara Beach (ex Lara Beach) este situat la 15 km de aeroport si la 17 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii. Construit în anul 2005, are o suprafata de 28000 mp.

Facilitati Camera:
Baie, uscator de par, aer conditionat centralizat, TV, telefon, minibar (bauturile racoritoare se suplimenteaza zilnic, gratuit), pardoseala - mocheta, Internet (contra cost), seif (în camera, contra cost), balcon (nu în toate camerele), în camera se face curatenie zilnic, schimbarea asternuturilor - de 3 ori pe saptamâna , schimbarea prosoapelor - zilnic, room service (24 ore, contra cost)

Facilitati Hotel:
Restaurant principal, 3 restaurante a la carte (cu specific turcesc si italian, cu notificare în prealabil - în timpul sejurului, o vizita la un restaurant - gratuit, cu specific pescaresc - contra cost), meniuri dietetice, meniuri vegetariene, 5 baruri, 2 piscine exterioare unul din ele pentru relaxare), 3 tobogane de apa (pentru adulti), piscina acoperita, cabinet medical, coafor, spalatorie, curatatorie chimica, centru comercial, schimb valutar, rent-a-car, parcare, Centru SPA, 1 sala de conferinta (pentru 50-400 pers.)

Relaxare si sport:
Gratuit: sauna, baie turceasc, jacuzzi, sala de forta, gimnastica acvatica, aerobica , step, pista de alergare, program de animatie, 2 terenuri de tenis, discoteca (intrarea), biliard, volei pe plaja, baschet, tenis de masa, darts, tir cu arcul, sporturi acvatice fara motor, Wi-Fi (în lobby)
Contra cost: masaj, jocuri video, jocuri la calculator, bauturi la discoteca, închiriere rachete si mingi de tenis, nocturna teren de tenis, lectii de tenis, internet-cafe, sporturi acvatice cu motor, catamaran

Plaja:
proprie, nisip (plaja dispune de un chei). Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.