Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOLIDAY CITY HOTEL, Side, Turcia

Bine : 7.5 Booking.com Situat la doar 800 de metri de malul mării, acest hotel oferă facilităţi de spa, piscine în aer liber şi parcare gratuită.

Localizare
Hotelul Holiday Point City este la mai puţin de 4 km de centrul oraşului Side, unde se află Templul lui Apollo. Aeroportul Antalya este la 65 km.

Facilitati hotel
Situat la doar 800 de metri de malul mării, acest hotel oferă facilităţi de spa, piscine în aer liber şi parcare gratuită.

Facilitati camere
Camerele  sunt dotate cu mobilier modern , aer conditionat, Tv satelit, balcon , au baie privată cu duş şi uscător de păr. Camerele sunt dotate standard cu minifrigider.

Drinks & Food
Restaurantul tip bufet serveşte mâncăruri locale şi internaţionale, iar barul serveşte băuturi răcoritoare.

Spa & Wellness
Printre facilităţile de spa se numără o baie turcească, o saună şi o sală de fitness; de asemenea, se pot oferi servicii de masaj.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.