Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOLIDAY CITY HOTEL, Side, Turcia

Bine : 7.5 Booking.com Situat la doar 800 de metri de malul mării, acest hotel oferă facilităţi de spa, piscine în aer liber şi parcare gratuită.

Localizare

Hotelul Holiday Point City este la mai puţin de 4 km de centrul oraşului Side, unde se află Templul lui Apollo. Aeroportul Antalya este la 65 km.

Facilitati hotel

Situat la doar 800 de metri de malul mării, acest hotel oferă facilităţi de spa, piscine în aer liber şi parcare gratuită.

Facilitati camere

Camerele  sunt dotate cu mobilier modern , aer conditionat, Tv satelit, balcon , au baie privată cu duş şi uscător de păr. Camerele sunt dotate standard cu minifrigider.

Drinks & Food

Restaurantul tip bufet serveşte mâncăruri locale şi internaţionale, iar barul serveşte băuturi răcoritoare.

Spa & Wellness

Printre facilităţile de spa se numără o baie turcească, o saună şi o sală de fitness; de asemenea, se pot oferi servicii de masaj.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!