Cere oferta Cere oferte
Vacante

GLORIA SERENITY RESORT

5 stele

   Belek, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GLORIA SERENITY RESORT, Belek, Turcia

www.gloria.com.tr

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Belek, la 46 km de orasul Antalya, la 38 km de aeroport, la 7 km de centrul statiunii Belek, pe malul marii.

Cazare:
Hotelul are un numar total de 369 camere: camere Superior (39mp, cladirea principala, un dormitor, o baie cu Jacuzzi si dus, max 2+1 pax), camere Superior laguna (39mp, cladirea principala, vedere la piscina, un dormitor, o baie cu Jacuzzi si dus, terasa, max 2+1 pax), camere Serenity suit (65mp, cladirea principala, un dormitor, un living cu sofa, baie cu Jacuzzi si dus, Jacuzzi pe balcon, max 3pax), Serenity King suit (117mp, cladirea principala, doua dormitoare, living si camera de studiu, doua bai cu Jacuzzi si dus, Jacuzzi pe balcon, vedere la mare, max 3+1pax), Serenity Poll Villa (86mp, zona de gradina, duplex, doua dormitoare, living cu chicineta, doua bai, una cu Jacuzzi, Jacuzzi pe terasa si acces direct la piscina exterioara (nu este privata), max 3+1pax), Serenity Garden Villa (86mp, gradina, duplex, doua dormitoare, living cu chicineta, doua bai, una cu Jacuzzi, terasa cu Jacuzzi, max 3+1pax), Serenity Deluxe Villa (200mp, gradina, duplex, trei dormitoare, trei bai, doua cu Jacuzzi, living, piscina privata cu apa de mare, poate fi incalzita iarna, terasa, max 3+1pax), Serenity VIP Villa (400mp, gradina, duplex, patru dormitoare cu bai, baie de aburi, sauna, living cu bar, bucatarie, camera de studiu, terasa, piscina privata cu apa de mare care poate fi incalzita iarna, max 3+1pax), Serenity Presidential Villa (1200mp, duplex, sase dormitoare cu bai, baie turceasca, sauna, camera fitness, living, cinema, bucatarie, piscina privata exterioara, terasa spatioasa, max 3+1pax). Tate camerele sunt dotate cu balcon sau terasa, vedere la mare sau gradina, baie privata cu Jacuzzi si dus, uscator de par, sistem aer conditionat centralizat, telefon direct, mocheta sau parchet laminat, mini bar (realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, seif, LCD TV satelit si canale de muzica, conexiune internet WI-FI (viteza redusa).


Servicii: All inclusive special – tip bufet pentru micul dejun, pranz si cina in restaurantul principal, gustari in timpul zilei, patiserie, restaurant pentru copii, sucuri de fructe proaspete, restaurane A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, room service intre orele 23.00 – 07.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile speciale din import, sampania de lux, vinurile si whisky vechi, tigari, room service intre orele 07.00 – 23.00, restaurantele A’la Carte in celelalte hoteluri Gloria.


Facilitati: Restaurant principal – Tetrasomia tip bufet, restaurante A’la Carte: Sha – asiatic, Le Jardin au Printemps – frantuzesc, Komnenos – grecesc, Route 66 – Steak House, La Tratoria Romana – italian, River Landing – pescaresc, lobby Lounge, gustari la barurile de la piscina si plaja. Contra cost: magazine, coafor, servicii medicale, baby sitting, 24h room service, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, colt internet, rent a car. Conexiunea la internet Wi-Fi (viteza redusa) este disponibila in spatiile publice si camere in mod gratuit.

Plaja: Proprie de nisip, sezlonguri, umbrele, prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private sunt cu rezervare in avans si contra cost.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior, piscina exterioara cu apa de mare, aqua park, piscina pentru copii, centru fitness, sauna, baie turceasca, masaj, Jacuzzi, terenuri de tenis. Contra cost: centru SPA & Wellness, nocturna si echipamentele pentru terenurile de tenis, terenurile de golf, sporturile nautice, bowling, biliard si jocuri pe calculator.
Programe de divertisment in timpul zilei si spectacole seara. Pentru copii loc amenajat special - Gogi Fun Club, piscina, loc de joaca, cinema.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.