Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

CRYSTAL FLORA BEACH

Vacanțe în străinătate pentru familii cu copii

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CRYSTAL FLORA BEACH, Kemer, Turcia

CONCEPT HOTEL


Informatii generale:
Resortul este situat pe malul marii, are o suprafata de 53.000 mp, a fost contruit in 1997 si renovat in 2010. Hotelul are bungalow-uri cu 3 etaje.

Puncte forte:
Situate pe plaja
Plaja privata
Spatiu exterior cu multa verdeata

Localizare:
In statiunea Beldibi, la 25km ce Kemer si la 35km de Antalya aeroport.

Facilitati hotel:
Piscina principala, piscina Aqua, restaurant principal, BBQ snack, snack bar, patiserie, lounge bar, stand cu inghetata, restaurant cu specific Mexican, restaurant cu specific fructe de mare, restaurant cu specific mediteranean, restaurant cu specific ottoman si restaurant cu specific BBQ, cafea turceasca, disco bar, mini bar, bar la piscina, beach club, baie cu aburi, sauna, baie turceasca, centru fitness, centru SPA si welleness.

Tip de masa: ultimate all inclusive

Tipuri de camere:
- Standard Garden View: 19mp, parchet laminat, key card, aer conditionat, LCD TV, mini bar, seif, telefon, detector de fum, uscator de par, baie privata cu dus. Capacitate maxima de cazare 2pax
- Standard Large Garden View: 21mp, parchet laminat, key card, aer conditionat, LCD TV, mini bar, seif, telefon, detector de fum, uscator de par, baie privata cu dus. Capacitate maxima de cazare 2 + 1pax
- Standard with Buncked Beds Garden View: 26mp, parchet laminat, key card, aer conditionat, LCD TV, mini bar, seif, telefon, detector de fum, uscator de par, baie privata cu dus. Capacitate maxima de cazare 2+2 pax
- Camerele pentru persoanele cu dizabilitati au vedere la gradina, 21mp si o capacitate maxima de 2 pax. Au parchet laminat, key card, aer conditionat, LCD TV, mini bar, seif, telefon, detector de fum, uscator de par, baie privata cu dus.
- Family: 37mp, cu vedere la gradina, 2 dormitoare conectate prin usa, parchet laminat, key card, aer conditionat, LCD TV, mini bar, seif, telefon, detector de fum, uscator de par, baie privata cu dus. Capacitate maxima 4 pax
- Family with Bunked Bed Garden View: 37mp, 2 dormitoare conectate prin usa, parchet laminat, key card, aer conditionat, LCD TV, mini bar, seif, telefon, detector de fum, uscator de par, baie privata cu dus. Capacitate maxima 3+2 pax

Facilitate copii:
Piscina pentru copii, piscina Aqua, Crispy Kids World pentru copii cu varsta intre 4 si 12 ani a mini club, locuri de joaca.

Activitati:
Disco, animatie, showuri, muzica live, concerte, tenis, dart, aerobic, tenis de masa, boccia, aerobic, aqua aerobic, sporturi de apa

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.