Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CIRCUIT CAPPADOCIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere CIRCUIT CAPPADOCIA, Antalya, Turcia

 Program Cappadocia


Ziua 1. Sosirea in aeroportul Antalya , repartizarea oaspetilor in autocare si se va merge catre cazare in zona Antalya  insotiti de un ghid vorbitor de limba romana(prezent pe tot parcursul circuitului). La sosirea in hotel vor fi intampinati cu cate un cocktail de bun venit.

Ziua 2. Plecare catre Konya, vizita la manastirea Mevlana, dupa vizita oprire pentru pranz si cazare apoi la un hotel in zona Cappadocia.

Ziua 3. Dupa micul dejun vizita zona Cappadocia (sub numele Tara Cailor Frumosi) si cetatea Uchisar din Cappadocia , vizita la parcul national Goreme considerat centrul crestinismului, oprire pentru servirea pranzului, vizita la un atelier olarit si ceramica, valea Simion , Dervent, Valea Porumbeilor si intoarcere catre hotel.

Ziua 4. Dupa micul dejun oprire la renumita fabrica de covoare turcesti, informatii primite de la specialisti in realizarea covoarelor turcesti lucrate manual, apoi vizita Orasului Subteran - unicat in lume, vizita excursie optionala la renumitul canion Ihlara unde se pot vizita biserici din perioada antica si o plimbare pe jos in canion. Servirea pranzului si plecare catre hotel.

Ziua 5. Dupa micul dejun intoarcere catre orasul Antalya, pe drum oprire la un Caravan Saray, oprire pentru pranz si seara sosire in Antalya Belek.

Ziua 6. Zi de shopping la fabrica de pielarie si bijuterii, vizita la renumita cascada Karpuzkaldiran, vizita a orasului Antalya, centru vechi, portul vechi si timp liber pentru diverse plimbari in zona, apoi plecare catre hotel.

Ziua 7. Dupa micul dejun  excursie optionala pentru o croaziera pe raul Manavgat, vizita a unei moschei, servirea pranzului pe vas si intoarcere catre hotel.

Ziua 8. Plecare catre aeroport.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.