Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BLUE WATERS, Side, Turcia


LOCALIZARE

Blue Waters Club este localizat pe malul Marii Mediterane, la 5 km de orasul antic Side. Aeroportul International Antalya este la aproximativ 65 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja privata - 500 m. 4 piscine dintre care una interioara, cu spatiu separat pentru copii; piscina cu tobogane.
Club pentru Copii: Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Loc de joaca.
Spa & Welless: bai turcesti, sauna, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, cosmetica, bai cu aburi, sala de fitness.
Activitati sportive si de recreere: terenuri de volei, terenuri de tenis, pista de alergare, tir cu arcul, minigolf, sporturi acvatice.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, acivitati sportive si de recreere, spectacole, discoteca, petreceri, concursuri si muzica live.

RESTAURANT

Restaurante: Main Restaurant, Kuyu Restaurant (specific turcesc), Heuriger Restaurant (specific austriac), Fish Restaurant
Baruri: Blue Beach Bar, Pool Bar, Agora Bar, Akdeniz Bar, Steg Bar, Blue Disco

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, aer conditionat, televizor, minibar, seif, telefon.

CLUB ROOMS
CLUB STANDARD ROOM (29 m2) - doua paturi separate. Capacitate 3 persoane.
CLUB FAMILY ROOM (31 m2) - un pat frantuzesc si doua paturi supraetajate (90 x 190 cm). Capacitate 4 persoane.
CLUB FAMILY SUITE (52 m2) - doua camere separate, una cu un pat frantuzesc si cealalta cu doua paturi single; hol cu zona de relaxare. Capacitate 4 persoane.
CLUB FAMILY DELUXE SUITE (74 m2) - doua camere separate, una cu un pat frantuzesc si cealalta cu doua paturi single; lounge cu zona de relaxare. Capacitate 5 persoane.

HOTEL ROOMS
HOTEL SUPERIOR STANDARD ROOM (29 m2) - doua paturi separate. Capacitate 3 persoane.
HOTEL SUPERIOR FAMILY ROOM (52 m2) - doua camere separate, una cu un pat frantuzesc si cealalta cu doua paturi single; doua bai. Capacitate 4 persoane.
HOTEL DELUXE FAMILY ROOM (52 m2) - doua camere separate, una cu un pat frantuzesc si cealalta cu doua paturi single; zona de relaxare; doua bai, dintre care una cu cada. Capacitate 5 persoane.
JUNIOR SUITE (55 m2) - dormitor si lounge cu zona de relaxare; baie cu jacuzzi si dus. Capacitate 3 persoane.
HOTEL STANDARD ROOM (29 m2) - doua paturi separate; baie cu cada. Capacitate 3 persoane.
HOTEL FAMILY ROOM (43 m2) - doua camere separate, una cu un pat frantuzesc si cealalta cu doua paturi single; baie cu cada. Capacitate 4 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.