Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere BARUT B SUITES, Side, Turcia

BARUT B SUITS – 4* - EVRENSEKI – MANAVGATHotelul este localizat in Evrenseki la 60 km de aeroportul din Antalya.Cazare: Hotelul dispune de 254 de apartamente situate in 6 cladiri. Junior suit (40m², un dormitor cu bucatarie si o baie, max.2+1pax), Suit rooms (45m², un dormitor, living, bucatarie, baie , balcon sau terasa, max.2+1pax).Toate camerele au balcon sau terasa privata, baie cu dus si feon, AC, telefon, parchet, seif, TV cu satelit , WI-FI internetServicii: All inclusive - bufet suedez la micul dejun, mic dejun intarziat, pranz, snack , prajituri, inghetata la anumite ore, cina si snack, toate bauturile alcolice ni nonalcolice, A’la Carte restaurant cu rezervare in prealabil - gratuite. Nu sunt incluse in all inclusive: toate bauturile de import, vinuri, sucurile la sticla / doza, room service.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.