Vacante

BARUT B SUITES

4 stele

   Side, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BARUT B SUITES, Side, Turcia

BARUT B SUITS – 4* - EVRENSEKI – MANAVGATHotelul este localizat in Evrenseki la 60 km de aeroportul din Antalya.Cazare: Hotelul dispune de 254 de apartamente situate in 6 cladiri. Junior suit (40m², un dormitor cu bucatarie si o baie, max.2+1pax), Suit rooms (45m², un dormitor, living, bucatarie, baie , balcon sau terasa, max.2+1pax).Toate camerele au balcon sau terasa privata, baie cu dus si feon, AC, telefon, parchet, seif, TV cu satelit , WI-FI internetServicii: All inclusive - bufet suedez la micul dejun, mic dejun intarziat, pranz, snack , prajituri, inghetata la anumite ore, cina si snack, toate bauturile alcolice ni nonalcolice, A’la Carte restaurant cu rezervare in prealabil - gratuite. Nu sunt incluse in all inclusive: toate bauturile de import, vinuri, sucurile la sticla / doza, room service.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.