Cere oferta Cere oferte
Vacante

AZURA DELUXE & SPA

5 stele

   Alanya, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere AZURA DELUXE & SPA, Alanya, Turcia

www.azuradeluxe.com

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Incekum la 22 km de Alanya si la 98 km de aeroportul din Antalya. Deschis in mai 2015.

Cazare:
Un numar total de 368 camere: camere Deluxe (28 - 30mp, un dormitor, o baie, max. 2+2 pers), 70 camere Family (42 mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max.4+1 pax ), camere Promo (28m², identice cu camerele Deluxe, dar sunt situate la etajele 1 si 2) si patru camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, sistem de aer conditionat split, mini-bar, seif, TV prin satelit si canale de muzica, mocheta si balcon.

Servicii:
Ultra all inclusive - bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari in timpul zilei, cina, toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale si unele standard din import, inghetata intre anumite ore. Nu sunt incluse: toate bauturile din import (care nu sunt incluse in concept), sucurile naturale, cafeaua turceasca, restaurantele A' La Carte cu rezervare in prealabil, toate bauturile imbuteliate, room service.

Facilitati:
Restaurant principal pentru servirea meselor tip bufet, restaurante A' La Carte - Turcesc, Italian, Mexican si pescaresc, patiserie, baruri la piscina si pe teritoriul complexului hotelier, Disco Club. Contra cost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, salon de coafura, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, centru comercial, rent a car. Internet WI-FI in spatiile publice - gratuit

Plaja:
Privata de nisip si pietre in apa, platforma, cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja - gratuit.

Sport si divertisment:
piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru de fitness, baie turceasca, sauna, volei pe plaja, tenis de masa.
Contra cost: sporturi nautice, masaj, centru SPA & Wellness, biliard si centrul de scufundari.
Programe de divertisment, concursuri in cursul zilei si spectacole seara. Mini club pentru copii intre 04 - 12 de ani.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.