Cere oferta Cere oferte
Vacante

ASTERIA KEMER RESORT

5 stele

   Kemer, Turcia

Revelion în Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ASTERIA KEMER RESORT, Kemer, Turcia

Asteria Kemer Resort pune la dispoziție facilităti de spa luxoase, piscină in aer liber cu formă neregulată, cu vedere la Marea Mediterană și o plajă de 235 de metri premiată cu steag albastru. Situat in stațiunea Çamyuva, complexul are decor elegant și palmieri in zonele interioare. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in intregul complex.

Asteria Kemer Resort oferă servicii all inclusive si camere spatioase, cu ferestre din podea pană in tavan. Acestea au TV cu canale prin satelit, minibar și zonă de relaxare cu o canapea.

Hotelul pune la dispoziție facilități de spa, precum o piscină interioară, hamam tradițional și saună. De asemenea, se oferă o gamă variată de tratamente de sănătate și infrumusețare. In timpul verii, copiii beneficiază de miniclub și tobogan de apă.

Asteria Kemer Resort are mai multe restaurante, printre care Restaurantul Palm de tip bufet și 5 restaurante a la carte. Barul Dolphin servește gustări, iar Clubul Monkey are un ring de dans.

Asteria Kemer Resort se află la 10 km de centrul orașului Kemer și chiar vizavi de centrul de scufundări Uc Adalar. Aeroportul Internațional Antalya este la 1 oră de mers cu mașina. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.