Cere oferta Cere oferte
Vacante

ASRIN BEACH HOTEL

4 stele

   Alanya, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ASRIN BEACH HOTEL, Alanya, Turcia

ASRIN BEACH HOTEL – 4* - TURKLER – ALANYA

www.asrinbeachotel.org




LOCALIZARE:
Hotelul este localizat in regiunea Turkler, la 90 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 187 camere Standard (23m ², 2+1pers). Camerele sunt dotate cu baie privata, dus, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, satelit TV si canale de muzica, mini bar (contra cost), caseta seif (contra cost), gresie, balcon. Toate camerele au vedere la mare.

SERVICII:
All inclusive – bufet deschis pentru mic dejun, pranz, gustari dupa-amiaza, prajituri, cina, toate bauturile alcoolice locale alcoolice si nealcoolice in intervalul orar 10.00-23.00. Nu sunt incluse bauturile din import, sucurile naturale de fructe, inghetata, cafeaua turceasca.

FACILITATI:
Restaurant principal in regim bufet deschis, bar la piscina, bar pe plaja.Contra cost: servicii medicale, baby sitter, spalatorie, telefon, fax, internet, rent a car.

PLAJA:
Hotelul dispune de plaja privata aflata la 100 m de hotel, cu nisip si pietricele; prosoapele de baie sunt contra cost.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscina exterioara pentru adulti si copii, baie turceasca, sauna, volei pe plaja, tenis de masa. Contra cost: masaj, biliard, sporturi nautice.In timpul zilei se organizeaza programe de divertisment si spectacole seara.



www.asrinbeachotel.org LOCALIZARE: Hotelul este localizat in regiunea Turkler, la 90 km de aeroportul din Antalya.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.