Cere oferta Cere oferte
Vacante

ASDEM PARK

4 stele

   Kemer, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ASDEM PARK, Kemer, Turcia

LOCALIZARE: Hotelul este situat in centrul statiunii Kemer, la 55 km de aeroportul din Antalya CAZARE: Hotelul dispune de un numar total de 171 de camere, 111 Standard (2+1 pers), 60 camere Family (2+2 camere). Toate camerele sunt dotate cu balcon, baie privata cu dus sau cada (in camerele family), aer conditionat, telefon direct, mini-bar (contra cost), caseta seif (contra cost), satelit TV. SERVICII: All Inclusive- bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, prajituri dupa-amiaza, ceai, cafea, cina. Toate bauturile locale alcoolice si racoritoare se servesc in intervalul 11.00-23.00. Contra cost: mancarea si bautura in snack barul de pe plaja, toate bauturile din import, sucul natural de fructe, inghetata, room service, mini barul din camera, caseta seif, prosoapele de baie. FACILITATI: Restaurant principal in regim bufet deschis, bar la piscina, baruri terasa. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, coafor, internet si jocuri pe calculator, centru comercial. PLAJA: Hotelul are plaja privata aflata la 100m distanta; sezlonguri si umbrele gratuite, prosoapele se taxeaza. SPORT SI DIVERTISMENT: Piscina exterioara cu sectiune pentru copii, centru de fitness, sauna, baie turceasca, tenis de masa, darts. Contra cost: masaj, biliard, sporturi nautice.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.