Cere oferta Cere oferte
Vacante

GYPSOPHILA CLUB MARINE

5 stele

   Kemer, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GYPSOPHILA CLUB MARINE, Kemer, Turcia

www.amaraworldhotels.com
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Beldibi la 15 km de Kemer si la 50 km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Numar total de camere 399: 309 camere standard (26-32mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), 16 camere standard Large (32mp, o camera spatioasa cu pat matrimonial si paturi supraetajate, o baie, max 2+2pax), 63 camere family (39-45p, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4pax), 11 camere Suit (45-55mp, un dormitor si un living cu usa intre ele, o baie, max 3pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus sau cada, uscator de par, sistem centralizat de aer conditionat (cu program in functie de conditiile meteo), telefon direct, conexiune la internet WI-FI, mini-bar (apa, bauturi racoritoare, bere, lapte realimentat zilnci), cafea & ceai, ceainic, seif, covor sau podea ceramica, halate de baie si papuci, TV LCD prin satelit si balcon.

Servicii: Ultra all inclusive - bauturi de bun venit la sosire (sampanie si limonada pentru copii), servicii de masa 24h, mese tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa-amiaza, cina, gustari noaptea tarziu, toate bauturile locale si de import alcoolice si racoritoare, suc de fructe proaspete la micul dejun, bufet dietetic, bufet pentru copii, inghetata in timpul zilei, mancare pentru bebelusi in timpul zilei la Baby Club, sucuri proaspete de fructe la bar Vital, restaurante A'la Carte sunt cu rezervare in avans. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium importate, coniac VSOP, vinurile speciale de import si locale, toate bauturile imbuteliate, restaurantul A'la Carte The Hook (cu rezervare in avans), room service.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte - Il Baggato (italian), The Hook (fructe de mare), Anatolia (turcesc) baruri pe teritoriul complexului hotelier. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, salon de coafura, rent a car, magazine.

Plaja: plaja privata de nisip si pietris, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: piscine in aer liber si de interior pentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, sauna, baie de aburi, camera de relaxare, centru fitness, terenuri de tenis, baschet, volei, volei pe plaja, mini fotbal, tenis de masa, gimnastica. Contra cost: ??sporturi nautice, centru SPA & Wellness, masaj si tratamente de infrumusetare, scoala de scufundari, calarie, lectii private.
Programe de divertisment in timpul zilei, concursuri cu echipa de profesionisti, spectacole speciale seara, muzica live, petreceri. Leo Kids Club - mini club pentru copii cu sectiuni pentru diferite grupe de varste de la 4 - 12 ani cu programe speciale.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.