Cere oferta Cere oferte
Vacante

ALBA QUEEN HOTEL

5 stele

   Side, Turcia

Revelion în Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ALBA QUEEN HOTEL, Side, Turcia

www.albahotels.com.tr

Locatie: Hotelul se afla in regiunea Colakli, la 55km de aeroportul din Antalya si la 8km de centrul orasului Side.

Cazare: Hotelul are un numar total de 324 camere repartizate in cinci cladiri: 198 camere standard (4 camere pentru persoane cu dezabilitati) (26mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax); 48 camere superioare (32mp, un dormitor, o baie, balcon mare, max 2+1pax), 46 camere standard cu paturi suprapuse (25-32mp, un dormitor cu pat matrimonial + paturi suprapuse, o baie, max 2+2pax), 36 camere Family 36 (41mp, doua camere cu usa intre ele, o baie, un balcon, max 4pax, toate camerele au vedere spre uscat), 69 camere Deluxe Family (52mp, doua dormitoare separate, doua bai, doua balcoane, max 4+2pax, toate camerele au vedere spre uscat). Toate camerele sunt dotate cu baie privata cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (apa si bauturi racoritoare realimentat zilnic), fierbator pentru cafea si ceai, seif (contra cost), parchet, LCD TV satelit si canale de muzica.

Servicii: All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina, gustari, prajituri, ceai si cafea dupa amiaza, gustari tarzii, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile alcoolice din import, vinurile din import si speciale, room service, sucurile naturale de fructe, bauturile energizante, bauturile imbuteliate.

Facilitati: Restaurantul principal – tip bufet, restaurante A’la Carte: Queens Asia (Far East), Queens Fish (pescaresc), baruri pe teritoriul hotelului, patiserie, Disco club. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, coafor, zona comerciala cu magazine, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, rent a car. Internetul WI-FI in Lobby si zonele publice este gratuit.

Plaja: Plaja privata de nisip si pietricele, sezlonguri si umbrele de soare gratuite, prosoapele de plaja sunt cu depozit.

Sport si divertisment: Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, terenuri de tennis, volei, volei pe plaja, mini fotbal, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, mini golf. Contra cost: masaj, centrul SPA si de infrumusetare, toate sporturile nautice, nocturna pentru terenurile de tenis, echipamentul pentru tenis, bowling, biliard.
Programe de divertisment cu echipa de profesionisti pe toata durata zilei si spectacole seara, cinema, uneori muzica live, petreceri pe plaja. Mini club pentru copii (04 – 12 ani), mini disco seara.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.