Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere ACANTHUS & CENNET BARUT COLLECTION, Side, Turcia

Exceptional : 9.5 Booking.com Barut Cennet & Acanthus Hotels se află la 65 km de aeroportul din Antalya și la 8 km de Manavgat. Este disponibilă parcare privată gratuită la proprietate.

Localizare
Barut Cennet & Acanthus Hotels se află la 65 km de aeroportul din Antalya și la 8 km de Manavgat. Este disponibilă parcare privată gratuită la proprietate.

Facilitati hotel
Această proprietate are o zonă de plajă privată pe malul Mării Mediterane. Oferă facilități de masaj, piscină în aer liber și o echipă de divertisment pentru copii.

Facilitati camere
Toate camerele de la Barut Cennet & Acanthus Hotels sunt dotate cu televizor și minibar. De asemenea, fiecare cameră oferă balcon privat și baie privată.

Drinks & Food
Restaurantul Barut and Acanthus oferă mâncăruri în sală și în aer liber și este specializat în preparate mediteraneene. De asemenea, există mai multe baruri, inclusiv un bar la piscină, un bar în grădină și un snack bar.

Sport si Divertisment
Pe plajă sunt disponibile facilități de sporturi acvatice, iar pentru copii există o piscină separată și o echipă de animație.

Spa & Wellness
Oaspeții pot folosi facilitățile de fitness moderne sau pot beneficia de saună sau de un masaj.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.