Cere oferta Cere oferte
Vacante

nhow Amsterdam RAI

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere nhow Amsterdam RAI, Amsterdam, Olanda

Situat in Amsterdam, la 450 de metri de RAI Amsterdam, nhow Amsterdam Rai oferă cazare cu un centru de fitness, parcare privată, bar și terasă. Printre facilitățile disponibile la proprietate se numără recepție deschisă nonstop și restaurant, precum și WiFi gratuit. Unitatea de cazare oferă room service, serviciu de concierge și depozit de bagaje.

Fiecare cameră a hotelului are birou, TV cu ecran plat și baie privată. Toate unitățile de cazare de la nhow Amsterdam Rai sunt dotate cu aer condiționat și dulap.

Proprietatea servește micul dejun continental.

Rijksmuseum și Rembrandtplein se află la 3,5 km de nhow Amsterdam Rai. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Schiphol, situat la 14 km de hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie nhow Amsterdam RAI, Amsterdam, Olanda